Het Voshuys: Bos & Meer

Het Voshuys is geschikt voor maximaal 30 personen. Het vakantiehuis kan gesplitst worden in accommodaties voor respectievelijk 12 en 18 personen. Kies hieronder de gewenste accommodatie en bekijk de beschikbaarheid en meer informatie. 

Voshuys - Bos

Gesplitste accommodatie, geschikt voor 12 personen

Bekijk Het Voshuys - Bos
12
Personen

Voshuys - Meer

Gesplitste accommodatie, geschikt voor 18 personen

Bekijk Het Voshuys - Meer
18
Personen

Voshuys - Bos + Meer

Gehele accommodatie, geschikt voor 30 personen

Bekijk Het Voshuys - Bos + Meer
30
Personen

Het Voshuys: Bos

Het Voshuys gedeelte Bos is geschikt voor groepen van maximaal 12 personen en is voorzien van 6 tweepersoons slaapkamers met privésanitair. De inrichting is modern en zeer sfeervol, en vanuit de accommodatie heeft u een prachtig uitzicht op de weilanden en het bos. Geniet van de grote landelijke tuin en eigen zwemwater met strand! 

Het Voshuys: Meer

Het Voshuys gedeelte Meer is geschikt voor groepen van maximaal 18 personen en is voorzien van 7 slaapkamers met privésanitair. De accommodatie is direct gelegen aan het Vossenmeer met eigen zwemwater, strand en uitzicht op het bos. Het Voshuys heeft een moderne inrichting, een terras met luxe tuinset, een hottub en ligstoelen. 

Het Voshuys: Bos + Meer

Het Voshuys biedt alle luxe die u maar kunt wensen: een sfeervol ingerichte woonkamer, luxe slaapkamers met privésanitair, moderne keuken met volop kookplezier, en nog veel meer. De accommodatie is geschikt voor groepen met maximaal 30 personen.